Nybyggnadskarta

Kartan kom med posten idag, 4 veckor och 6 dagar efter inskickad beställning, precis som beräknat ungefär! En del "spännande" uppgifter följde ju med kartan då den snurrat runt hos Telia, Sundsvall Elnät, Sundsvall Vatten och Sundsvall Energi. Svårt att uttyda vad saker och ting betyder på kartan utan vägledning. Det vi förstår är i alla fall att anslutningspunknten av vatten är precis i nedre hörnet av tomten, strax intill vägen och grannan nedanför.

Meddelat SMV att kartan kommit, svaret var endast "bra" utan vidare kommentarer. Men vi lär ju träffa säljaren på lördag då vi ska på "öppet hus" på fabriken och då kan vi fråga honom hur vi går vidare. Vi kanske måste vänta klart på SMV:s huvudkontor blir klara med huvudritningen. På lördag klarnar förhoppningsvis av några funderingar kring valen i slutbeställningen också.

Nu har vi också beställt lite mer möbler och då från Mio, som vi kommer förvara i Lövsätt tills vidare, tack och lov för det för här i lägenheten skulle det aldrig gå. Hämtar dem nästa helg troligen. Nu får vi lugna oss lite med fortsatta inköp så vi inte rusar iväg för mycket så det inte blir så vi ångrar oss sedan med för snabba beslut. Tanken är ju såklart att dessa möbler ska vi ha länge, länge.

Kommentarer
Postat av: emma

Jag vill veta vad det vart för möbler ;)

2008-02-08 @ 15:36:01
URL: http://twentysomething.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0