Ute

Skönt trött efter en kväll ute :) Gräsmattan klippt, håligheterna pånyttsådda, gödda (?), vattnade. Sågen har gått varm och vi har hunnit med en cykeltur ute "på byn"

Altanen är på g... ska skriva mer och bilder kommer men ibland vill man inte sitta mer framför datorn. Jag klarade teoriprovet efter steg 2 friskisutbildningen, gymprovet... Trodde jag aldrig, har aldrig chansat så mycket på ett prov i hela mitt liv. Och ändå gick det vägen... Härligt med flyt någon gång emellanåt :)


Sommarprojektet

Före


Efter


Altandäck - here we come! Idag påbörjades inköpen till altanen... Äh, det är väl bara lite brädor - ja det kan man ju tro! Vi har köpt massa saker som jag inte ens visste att det fanns något som hette så för en vecka sedan. Tur att vi har så bra hjälp och guidning i skruvarnas och virkets värld :)

Idag har gräset klippts för första gången! Skulle haft en bild på gräsmattan så det syns skillnaden mellan gräsmatta som fått gödning och den bit som inte fått.... Gödning funkar kan vi konstatera! :)

Dags att bli klar med lampan, tycker jag! Det är det tråkiga kvar, det är därför det inte blir av. Plus att det varit tusen andra saker på tapeten sista tiden och inte ser det ut att bli mindre på ett tag heller. Men som man bäddar får man ligga... :)

Mer tomt - mindre krater
Är i Sthlm på kurs men fick denna fina bild mailad till mig av Mattias :) Nu börjar ju det se ut som på riktigt!

Livebloggning 2 maj 09

En tomt blir till

2 maj 2009
10:00

12.00


14.0016.0018.00


19.15
Nu är det dags att göra kväll för denna gång. Vilken förändring på en enda dag, även om det är mycket kvar som ska göras. Utplanering av tomt kanske redan nästa helg!

Från gårdagens lamptillverkning:


RSS 2.0