Några funderingar...

  • om att göra en till "badbollslampa" i vitt till köket...

 

  • att köpa ett fruktfat från Koziol och en pappelinamatta...
Favoritsaker.se Pappelina.com
  • på om vi ska ha ett stort runt vitt bord med svarta stol, allt med stålben... helt andra tankar än det ekbord och skinnstolar vi hade i åtanke i början...
  • om vi hinner få matjorden innan nästa regn... så vi kan så gräsmatta snart
25 april 2009

...och en massa andra saker som snurrar runt. MEN nu njuter jag av att tjejmilen gick över förväntan och att jag ska leda cirkelfys imorgon och det kommer bli SÅ KUL!!!

Tripp Trapp

Nu var det längesen... igen. Men det vet ni ju redan så till det nya! Tredje veckan på semestern var det härligt väder och vi var utomhus och målade balkong och lite annat hos mor och far min. Vi premiärade båda och genomförde för första gången i våra liv ett halvmarathon (21 km), Höga Kusten Marathon. Det gick bra, vi är mycket nöjda. Fjärde veckan pysslade vi på hemma en hel del, åkte och fikade och myste på några ställen här i Sundsvall. Ibland behöver man inte åka långt för nya upplevelser :) Kändes helt ok att börja jobba igen efter fyra utvilande veckor.Mattias har varit jätteduktig (tycker jag i alla fall!) som har tänkt ut och byggt en trapp till grovingången/tvättstugan. Den blir bra att ha då vi sått gräs och har tvättvinda utanför och kan hänga tvätten ute på sommaren. Bubba ska även få sin egen ingång genom den dörren nu när han har en trapp att ta sig upp till dörren.


Kattlucka deluxe med magnetisk id

                          

På Clas Ohlson köpte vi dessa hussiffror, så kanske det blir liiite lättare att hitta hit... Eller inte ;) Det är många som åker fel som inte varit här tidigare.


Vi åkte förbi Rusta på chans för att se om de hade parasoll och dynbox. Tänkte att såhär på sensommaren reas ju ofta sådana säsongsprylar ut och mycket riktigt. Det var halva priset på parasoll, 350 kr - som hittat! Ett svart fick det bli och några trädgårdsplattor som håller den stabil. Känns som helt ok kvalité. Det visar sig väl. Skönt med parasoll för det blir riktigt hett mot väggen på soliga dagar... Härligt!

                     


Schabloner

I vintras satte vi upp väggklistermärken på fondvägen i sovrummet.Tyvärr fungerade det inte bra alls då de ganska snabbt började lossna från väggen och ramla ner. Försökte limma fast men det hjälpte inte så nu tog vi och rev ner alltihop. Har beställt väggkoncept från schablononline.se och vit färg. Vi får se om detta lyckas bättre :)


Från schablononline

Vecka 2

I Stockholm och Leksand hade vi några sköna dagar med långa promenader, vattenrutschkaneåkande och utedass ;)
En fiskefikakväll vid Djupsjön och en trevlig grillkväll med arbetskompisarna vid Segersjön har det också blivit. 6,8 mil på cykel i fredags är icke att förglömma, det var kul.

Vi har också fyllt poolen och premiärbadat här hemma. Igår sprang vi Kvarsättsmilen och kastade oss sedan i poolen när vi kom hem... eller kastade oss var en lögn. 19 grader i vattnet så det tog väl en kvart innan hela kroppen var i vattnet. Vilken badkruka man blivit.Varit till Hamnstugan. Fick en vas av mamma och en tavla av Mattias på en loppis. När jag betalade vasen så sa hon som sålde att hon köpte vasen för en vecka sedan på nya butiken i Birsta... Village frågar jag. Ja, jag tittar under den när jag går till bilen, 99 kr kostade den då, 40 kr nu. Haha vilket loppisfynd va ;)


Idag börjar vecka 3 och den börjar grymt bra. Varmt, strålande solsken och sitter på altanen och grejar med lite allt möjligt medan Mattias snickrar klart kjolen på altanen. Hoppas vädret håller i sig.

Vill tipsa om några bloggar jag brukar läsa. Själv skulle jag vilja hitta några till bra, ibland behöver man förnya sig lite.

Hilleshög
Lundins nya hus
Hemmaplaner

RSS 2.0