Pink

Det är inte lätt att bo med mig när jag kommit in i en rosa-lila-period... Eh måste nog snart tvingas tänka i nya banor ;)

Från Ikea

Tyg som ska bli tavla


Varde ljus

Lite nytt... precis som förra hösten känner jag att jag vill ha ljus, ljus, mera ljus och lampor. Belysningen gör så otroligt mycket och önskar att man hade bättre koll på hur man ska ljussätta för bästa effekt men får göra så gott man kan. Köpte fönsterlampor på Boom, en var dock trasig men ska få hem nya hela senare i veckan så då blir det likadana i kökets två fönster, vardagsrummets två fönster och i sovrummet. Vi slog även till på sideboarden som jag bloggade om förra veckan. Vi blev nöjda med den. Hittade en lampa till den också på Boom. Sideboarden är köpt på Jysk.Nu när det är så mörkt ute börjar jag längta till advent... Oktober och november är inte så tokroliga månader, får försöka hitta på roliga saker så att de inte känns bara mörka och tunga :) Appropå längta till advent så fick en ljusstake och en adventsstjärna på fot åka med hem idag, skulle gärna ta fram dem idag men då är man nog less på dem till 1 december :)

Från Clas Ohlson Clas Ohlson igen


Redesign pågår

:)

Tjurruset (6:45)


----------------------------------------------------

Vad tycker du? Hur ser det nya utseendet ut för er? Gärna feedback

Blev tjejigt men det får Matte & Bubba ta för de bloggar ju ändå aldrig ;)

Inspiration

Från jysk.se Från Sofias blogg
Tapet till sovrummet från rustaBelysningsdesign

Bordslampa från Ellos till sideboard

I helgen gör vi detta: Tjurruset Wish us luck!


Jord & gräs...

För två veckor sedan kom mer fyll, ett antal lastbilar. Men det behövs mer... känns som att tomten sväljer hur mycket som helst. Vi avvaktar med att beställa utplanering tills vi har det som behövs så allt kan göras samtidigt. Här kommer lite bilder på gräsmattan som till största delen ser jättefin ut med undantag för ena hörnet som det blev för lite matjord på så att det blir stora vattenpölar... blir nog vattensjukt där om vi inte gör nåt åt saken. Får fylla på mer jord till våren.

Vi grävde ner två enbuskar som vi haft i krukor också. Får se om de överlever, mer tveksamt är det nog med salixen... Kan ju som bekant ingenting om växter så vi lever på hoppet att de lever nästa vår och slipper köpa nytt.

I helgen försökte vi rensa upp lite ut och städa undan inför vintern. Men då det regnat så allt var tokblött så var det inte så lätt. Har fått undan en hel del i alla fall. Och nu är det dags för motorvärmare och vinterdäck igen... :( Bara gilla läget!Nu vill jag piffa inomhus!

RSS 2.0