2009 bakom oss... 2010 here we come

Vad har vi gjort 2009 då? Många roliga stunder och säkert mycket som man inte kommer på just nu också. En sak är säker och det är att jag har garanterat aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gjort detta år!

Tomten (nej inte han den tjocka röda ;) ) har blivit fylld till stor del. Altanen har blivit byggd. Sprungit ett antal lopp, premiär på halvmarathon. Sprungit groteskt terränglopp. Licenseriats och jobbat som gyminstruktör. Spelat massa innebandy. Sått massa gräsmatta. Och mycket mycket mer. Bloggen lär nog hänga med 2010 också. Nu när den funnits över två år så inser vi hur roligt det är att ha en samlingsplats med bilder och text, för annars skulle jag aldrig ta mig tid att skriva ihop något. Det räcker med några korta rader som gör att man minns tillbaka.

Härligt år och ser fram emot ett 2010 som kommer bli ett superbra år! Bland annat kommer vi få nya grannar och det kommer bli så roligt :)

Gott Nytt År önskarMadeleine & Mattias December 2009

Soffbord

Vi har nu varit utan soffbord säkert en månad... eller vi har ju använt köksstolarna som soffbord. Kul? NEJ. I-landsproblem? JA :) Men nu har vi beställt ett i alla fall. Vitt, högblankt och nästan likadana fötter/ben som på sideboarden... blir bra det!Kansas från Mio

Julen 09

Altanen helt översnöad... men har skottat av den fyra gånger så här långt :) Det blev en vit jul till slut!

"Sluta kolla på mig när jag ska göra nr 2!"

Se vad kul det är att sopa snö! ;)
Glad brorson som fick stora paket!
Glad faster som också varit snäll i år ;)
Fint Koziolfat på armstödsbricka, inte illa!
Även Bubba fick några julklappar

Tredje Advent
Ny lampa till hallen, behöver väl inte skriva att den är från Ikea, har sett den i många bloggar :) Flyttade den befintliga hallampan till den andra platsen i hallen där vi inte haft någon. Nu har vi fått upp fönsterlampor i vardagsrummet...jättefint blir det, speciellt när all julbelysning åker väck i januari. I år har jag nog slagit mitt pysslighetsrekord och satt nejlikor i apelsiner i fönstret... Luktar verkligen jul!

I många bloggar kan man se att många väljer bort rött i juletider och gör en "trendig" svart-vit jul. Vi har mycket svart, vitt och grått som bas så jag tycker det är jättemysigt att färga till det lite, särskilt över en kortare tid, som över julen. Blir mycket mysigare. Har ju haft mycket lila och rosa i övrigt annars så kul att byta lite. Men jag tycker många har gjort jättesnyggt med bara svart, vitt och silver. Själv vill jag ha lite rött... men inte för mycket tomtar och annat "koliox" :) Tur smaken är som baken! Kan dock tycka det känns jättemysigt hos andra som pyntat helt annorlunda än som vi gjort.

Hur pyntar ni?


Trevlig tredje advent!

RSS 2.0