Grönt är skönt

Grönt är favoritfärgen för tillfället! Känns fräscht och vårigt men grönt i olika färger, särskilt lime. På Birsta city var det utförsäljning på vaser, plastblommor, krukor etc. Köpte den gröna vasen för 40 kr! Ser lite ensam ute den lilla blomman i just nu :)Ser ni ockskå att vårt lilla gräs börjar titta fram - det har inte gått och dött helt under vintern med andra ord... Wow

Jag är som de flesta vet värdelös på blommor och växter men fint tycker jag ändå att det är med riktiga tulpaner på bordet. Synd att de flesta levande blommor och växter aldrig överlever hos oss...

Våren är inte bara underbar, det blir halt och trist i backen också... Men det kan man ta någon månad när man vet att våren och sommaren kommer sen! Tänk positivt! Ett klokt citat:

Gör en människa glad varje dag - om det så är bara dig själv. (Pekka Langer)

Jag har beställt gardiner till tre fönster plus en lampa, sammanlagt ca 600 kr. Billigt billigt. Tyvärr verkar det se ut som att det inte kommer förrän i maj-juni...Den första gardinen är till vardagsrummet. Nummer två är till lilla rummet där vi har en vit hissgardin nu så att det blir lite färg där också. Nästa (men i guld!) är till sovrummet där vi har väggdekorationerna i guld så tror jag det blir jättebra och samtidigt inte för mycket gardin i sovrummet och lilla rummet. Det är ju ganska små fönster och inte så mycket utrymme på sidorna så kappa blir nog bra där. Lampan vet vi inte var vi ska ha än... Jag vet bara att jag ville ha en sån ;) Vardagsrummet ligger bra till.
Bild 1, 2 och 5 från Haléns.se och 3 och 4(samma gardin) från Ellos.se.

Levande väggar med tygtavlor

Jag vill gärna ha tygtavlor på väggarna. Min hälft (som för övrigt fyller år imorgon - grattis min älskling) håller nog inte riktigt med om att det är snyggt. Han är mer inne på fototavlor. Vad har ni/vill ni ha på väggarna?

 

1. Ikea.se
2. tapeterochteak.blogg.se
3. inspirationsdesign.blogg.se

Belysning

Några lampor jag skulle kunna tänka mig i mitt hem

1   2 345 6


1. Bild som jag publicerat tidigare i bloggen, vet inte var jag hittat den tyvärr...
2. Handladesign.se
3. Ikea.se
4. Mio.se
5. Inredningsfabriken
6. Mio.se

Skåp och burkar

Från ikea.se
Ett skåp för pärmar och andra tråkiga måste-ha-prylar skulle vara bra och detta från Ikea känns som att det skulle passa bra hos oss att ha idet lilla gästrummet. Just nu har vi pärmarna i garderoben tillsammans med handdukar och påslakan.


Förgyllde tvättstugan med några spotlights. Vewm har sagt att tvättsugan måste vara omysig :) Även tvättmedelsburkar som mamma och pappa kom med förra helgen.

Det är helt fantastiskt vad fint det är när solen skiner in och i genom hela huset... Man ser ju allt damm också men det får man ta!

Denna söndag kan summeras: 4:10:55 spinningtid + några steg på Birsta City. Trött. Nu Soffläge. Over and out.

RSS 2.0