Nya kommentarer

Vi har fått lite kommentarer av nya läsare, kul! Här kommer svaren.

Ja det är ett katthus som min (Madde) bror byggt. Vi har målat halva än bara, ska måla det likadant som villan :) Det är gångjärn på taket så det är lätt att öppna och fixa till inuti. Man behöver inte ha lika dåligt samvete om katten blir ute i kylan när vi åker bort.

Mattan har vi köpt på Procurators butik i Sundsvall. Jättebra matta. Blev dock en del strul med fakturan och priset men Procurator skötte sig utmärkt så det löste sig bra.

Imorse var det dags att skrapa rutor på bilarna så ikväll ska vi inviga motorvärmarstolpen, spännande! ;) Till helgen är det dags att försöka trixa upp utemöblerna på vinden också och även cyklarna. Dags att göra sig redo för vintern med andra ord...

StolparLite bilder på vår gräsmatta som nu nästan är mer grön än brun ;) Idag har vi lagt på gödning en gång till för att det ska ta sig lite bättre. Vi vill gärna visa upp vår fina lyktstolpe också och den inte fullt så vacka motorvärmarstolpen men nödvändig.

Lite uppdatering

Vi vet inte riktigt vad vi ska göra med bloggen som varit en dagbok för vårt bygge. Nu finns inte lika mycket att skriva om, det händer liksom inte lika mycket drastiska förändringar hela tiden som under byggtiden. Som tur är ;) Vi kommer fortsätta ha kvar bloggen och dokumentera husets och tomtens utveckling men det blir ju inte så frekventa inlägg, tyvärr. Ibland får man ju lite skrivkramp också.

Idag har vi fixat med grannens gräsmatta, lagt på jord och sått gräsfrö på det som blev förstört under husleveransen. Vi har också grävt ner fundament för lyktstolpen ute på tomten och motorvärmarstolpens fundament samt grävt ner kabeln för den. Det blir riktigt bra när det blir klart.Nu ligger det en fin hallmatta i vår hall... Äntligen! Dock har vi inte skurit till den som den ska vara än. Den mattan har ju redan sin egen lilla historia. Vi köpte den av en butik som säljer mest till företag och därmed betalas mattan via faktura. Vid beställningen fick vi veta ett pris som inte sedan alls överensstämde med fakturan som kom. Men efter ett besök där och förklarat att det här är inte vad vi beställt så kollade de upp varför det blivit så och de hade varit okunniga vid beställningen helt enkelt. Det viktigaste var att vi får behålla mattan med det pris som vi fick veta från början. Så ska det gå till :) Blev en bra matta till ett mycket bra pris till slut ;) Det går sakta men säkert med gräsmattan också. Men det är bra att det går sakta så att vi inte behöver klippa så ofta sen!Nu börjar det hända grejer på granntomten... träden faller som käglor, härligt att se ;) Vi håller tummarna för dem och väntar med spänning på en husblogg ;)

Regn och åter regn

Mattias vattnade gräsmattan igår, det visade ju sig att det inte var riktigt nödvändigt idag ;) Usch vilket ösregn... Hoppas inte gräsfröna blir dränkta, den kommer inte torka ut i alla fall!! Vår hallmatta har kommit men vi har inte skurit till den än så det är nästa lilla projekt. Förutom det och gräsmattan så ligger det mesta på is nu, fokus på jobb och träning. Men jag tror att snart får jag ett nytt ryck och bestämmer att vi måste skaffa gardiner i kök och vardagsrum :)

Ny vecka

Helgen är över och gräsmattan har blivit vattnad tre gånger. Går knappt att bärga sig tills man börjar se att det händer något :) Jag har sprungit tjejmilen, på 49.22! Jättenöjd eftersom jag hade mål att komma under 55 minuter. Mattias har inget bra flyt just nu för han sträckte baksidan på knäet under en innebandymatch så det blev inte så mycket spelat. Dags att jobba

RSS 2.0