Vardagsrum

I helgen köpte vi tv-bänken på IKEA som vi spanat in. Lill-tvn som står kvar bredvid är vår antenn ett litet tag till, tills parabol och ny box är på plats. Eventuellt ska vi sätta fötter på tv-bänken så den kommer upp någon centimeter. Vi är inte riktigt överens om fötterna så vi får väl se hur det blir ;) TV-bänken heter Bestå och är i två delar, tycker att den blev riktigt prisvärd, 1075 kr för alltihop.En soffa har vi kollat på Boom store. Kanske, kanske inte. Vi gillar modellen med breda armstöd och många mysiga kuddar som ryggstöd.

Bilder från boomstore.se. Soffan heter Stockholm.

Fönstertema

Idag har vi haft besök från Gränsgatan, det vill säga våra före detta grannar från när vi bodde i lägenheten i stan. Marie och Bertil besökte oss, mycket trevligt och fina presenter!

Tänkte lägga upp lite bilder på några av våra fönster, eller det vi har på fönsterbrädorna. Vi har fått flera fina inflyttningspresenter som passar bra i fönstren. Vad har ni i era fönster? Är ingen blommänniska men det är ju fint med levande blommor/växter... om de är lättskötta.Bubba var hos djurklinken igår som sagt och han hade inte brutit benet. De sa att han varit i slagsmål och det var ett sår som han fick opereras för så även denna gång, precis som i somras, skulle dräneras. Tratten på också, uppskattas inte men går lite bättre den här gången än sist. Nu är det antibiotikatabletter, rengöring i såret och återbesök på torsdag som gäller. Hoppas han har lärt sig att sluta få spö nu... inte så troligt :)


Helg

På måndag blir det veterinären... Stackars lilla kissen med ont i tassen tar igen sig på vår säng. Vänstra frambenet är alldeles svullet.


Imorgon kommer fina lådan med sand hem till oss, bäst det, man vet ju aldrig nu när vintern behagar dyka upp. Nu blir det innebandy och därefter hockey för hela slanten. Trevlig helg!

Ledsen katt

Bubba, den lille stackarn, har fått ont i tassen och haltar. Han gick in i morse och har varit inne hela dagen så åkte och köpte kattsand så vi skulle kunna hålla honom inne när han har ont. Medan vi var uppe på övervåningen och letade kattlådan så smet Bubba upp och pinkade i min sportbag... Tack för den. Tycker ändå synd om katten då han ser så ynklig ut när han hoppar omkring på tre ben. Får se om det går över under helgen, annars får vi åka på djurklinken.

'

Bubba i sin ungdoms dagar, fyra år sen och lika många kilo sen...


Nya gardiner och ny tv

Som vanligt, långt mellan uppdateringarna. Trist, blir själv irriterad när folk inte kan uppdatera med jämna mellanrum när man surfar in och kollar... ;)

Vi har nu i alla fall fått upp gardiner i kök och vardagsrum. I köket blev det "gamla" gardiner från lägenheten. Sydde dem i våras, känns inte helt rätt här i huset men man tar vad man tar tills vi hittar några finare. Nu när det är höst, mörkare och kallare så känns det mer mysigt och ombonat med något kring fönstren i alla fall. Gardintyget från vardagsrummet kommer från mormor och mamma har sytt dem åt oss, tack tack. De blev riktigt fint, ännu bättre blir det när vi bytt soffa till en som inte har lika hög rygg så man ser mer av fönstren och mer ljusinsläpp.

(mobilbild tagen i mörker, ingen bra kombination)


En ny tv står nu i vårt vardagsrum. Tjockis-tvn från 97 fick åka upp på vinden. Mattias fick fria händer vad gällde tv-inköpet så jag kan inte ju inte klaga på valet eftersom han fick köpa vad han ville men att tvn hade en röd kant gillar jag inte =P Får väl vara tyst så länge det är bra bild ;)Imorgon ska vi nog kika på en ny tv-bänk på IKEA också. Tycker att Bestå från IKEA ser riktigt bra ut. Priset kan inte klagas på heller.

Från Styleroom

Utan ben också, det är bra så blir det ingen städning under. Allt som underlättar städningen tackar vi och tar emot. Inte för att vi kan klaga på att det är svårstädat i huset. Det tar ungefär lika lång tid att städa huset som lägenheten fast det är dubbla ytan, tack vare öppna ytor och lättstädade golv. Vi har ju inte allt för mycket möbler heller... än.

Förra helgen städade vi undan ute. Upp på vinden med allting - cyklar, grill, utemöbler, vattenslang... Ett förråd ute hade inte varit fel.

Fortfarande letar jag efter väggdekoration till sovrummet. Snälla hjälp med tips, en stor dekoration i form av träd med grenar/blad/blommor! 

RSS 2.0