Maj


Nu var det ett tag sen igen. Maj har varit en intensiv månad minst sagt med resor både till Stockholm och Göteborg bland annat.

Förutom detta så har vi köpt 19 kvadratmeter marksten (burit 2 ton var på en kväll...) och lite andra tillbehör till stenläggningen.


Utemöblerna framme och nu ser vi fram emot grillning under härliga sommarkvällar på altanen. Vi har garderat oss med en hel hink med fleecefiltar för man vet ju hur det är med svensk sommar.


Körsbärsträd planterat! Jättesvårt att bestämma var man vill ha träd och buskar, är ju ingen expert precis... Lite växter på bron, rabarberbuske och gräslök. Det blir mest ätbara planteringar hemma hos oss ;)


Gruslass och 19 m2 marksten. Nästa helg - då är det dags!


En rejäl matta i köket :) Och tyckte det var dags att skaffa en lampa i sovrummet... i början trodde vi att vi skulle köpa allt sådant "smått" direkt men så blev det verkligen inte.


Färdigt!"Färdig" tomt. "Bara" finliret som gräs, sten, träd etc kvar ;)

Vad tycks?Där borta bor vi. Och närmast i bild, ja där ska våra nya grannar bo... inte långt bort nu :)

Sista delen av tomten fixas till

Snart...snart... finare planare tomt i etager och mindre kratertomt hämtad från månen.

Från i höstas:


Måndag 3 majTisdag 4 maj


Vi får se vad onsdagen har att erbjuda :D


Det är dags att byta headerbilden, ska försöka få till det.

Marksten

Marksten beställt

Siena halvsten 223x117x50 mm, färg: carbone.

Dynbox inköpt också så nu kan värmen slå till, tack, så vi kan sitta ute på altanen och äta grillat!Det här vore nåt att göra på framsidan det! Rent och snyggt och inte en rabatt att ligga och rensa ogräs i hela sommaren, passar perfekt!

RSS 2.0