God Jul & Gott Nytt År

Nya spotlights och den nya ljusstaken
Tack KJ

I torsdags när vi kom hem hade vi en påse hängandes på dörren. Julklapp från KJ Mark & Bygg som gjorde grund och markarbete åt oss. Tack så mycket för det och för mycket bra jobb med tomten!I onsdags hade jag besök av mina arbetskompisar och vi käkade italiensk mat från Delicerano och jag hade bakat en kladdkaka med vit chocklad och hallon. Det var inte alls dumt. Dumt var däremot att jag glömde ta kort, jag glömmer alltid bort kameran... illa, måste bättra mig på den fronten. Fick en fin växt från mina kompisar.Förra helgen var det så otroligt vitt och fint ute... och nu är det smutsigt och slaskigt :(


Nyckelskåp på plats


Lyrisk!

Åh vad underbart det är att vara ute och springa en vintermorgon!! Det är mitt knark det :) Efter två dagar i Sthlm med försenat tåg och trafikkaos pga nobelfesten så jag höll på missa tåget hem men det däremellan så hade jag det väldigt bra :) Men skönt att vara hemma och framförallt hemma och ledig så man kan vara ute i friska luften. Jag önskar jag tagit med mig mobilen ute i spåren så jag hade kunnat tagit nåt kort för det var så fint.

Nu ska jag lämna in en kappa för att få den insydd, handla julklappar, hämta beställda nyckelskåpet, handla mat och sist men inte minst gå på julshow på brorsonens dagis :)

Inlägg 1 år sedan, 11 december 2007. Oj vad det känns längesen :)

Andra advent

Härlig andra advent och vilket väder, hur fint som helst ute. Synd att den ljusa tiden på dagen är så kort, man får passa på den lilla stund som är.

Idag köpte vi LED-lampor, hittade på Bauhaus men fanns 20 kr billigare på Clas Ohlson. Vi köpte bara en för att se om det skulle bli bra och det blev det! Sladdlöst och fint ljus, kan inte bli bättre. (Update: Fick tipset/inspirationen från Hilleshög-bloggen. =) )Hittade fina julgardiner och matchande julgransmatta med samma mönster samt en julig bordsduk på Rusta. Härligt med billiga fynd! (Och ja, jag ska stryka gardinen mamma ;) )Idag har vi ordnat med julgranen ute också, syns nerifrån vägen så fint :)Måste visa den här bilden på Bubba, han är så rolig ibland och lägger sig och sover på konstiga ställen :)


Nu blir det jobb en dag och sen kurs i Sthlm två dagar. 05.10-tåget på tisdagmorgon... usch :( Men sen ledig torsdag-fredag.... ska bli sååå skönt :)

Vas i hallen

Blogg.se har strulat, haft problem med att logga in. Det är inte roligt när man vill göra ett inlägg :) *i-landsproblem*

Det har ju varit riktigt slaskskitväder så det sätter ju oss och vår backe på prov :) Tur i alla fall att vi är positiva och ser möjligheter i det mesta till skillnad från vissa andra...*hrm* ingen nämnd, ingen glömd.
Skottade och sandade igår kväll och även en liten stund imorse för säkerhets skull. Kommit ner hade vi säkert gjort ändå men hellre sanda en gång för mycket än en gång för lite.

Två gamla bilder för att visa varför jag tjatar på så mycket om backen ;)


Igår eftermiddag åkte jag in på blomsterbutiken vid Ica Kvantum i Nacksta och fick syn på en jättefin vas som jag inte kunde motstå. Har spanat tidigare efter en vas att ha i fönster eller på golvet. Köpte en bunt vitglittriga grenar till den. Kan blanda upp det med lite annat sen :) Den får stå i hallen så länge.


RSS 2.0