Dagbok November

071116. Olidlig väntan på förhandsbeskedet.

071126 Ringde Rune, tomtägaren, och diskuterade kontrakt och tillträde. Han ringde oss innan helgen, vi pratade igenom saker under helgen och bestämde i princip hur vi skulle göra. Fått reda på av Leif på kommunen att en av grannarna, de vi inte fått tag i, lämnat erinran på olika saker på förhandsbeskedet och han berättade om vad det gällde. Bland annat ljusinsläpp, om vägen, eventuella skador och ersättningar, insyn, massor av synpunkter kändes det som. Han avfärdade dock flera av deras åsikter och sa att han skulle lämna förslag till positivt besked, känns betryggande.

071127 Vi var på inspirationskväll på Smålandsvillan tillsammans med typ 25 andra pers och det var bara vi som kommit så långt att vi hittat tomt och så. De andra var där mest för att spana och bli inspirerade. Vi lärde oss lite mer om husbyggarprocessen och kolla på husen i fabriken är ju alltid lika kul!

Ringde grannarna och bokade en tid för att träffas. Pratade dock igenom ett par saker via telefon och jag uppfattade frun i huset som väldigt trevlig och sympatisk men dock väldigt bestämda åsikter om vad de tycker om att få en till granne. Att Smålandsvillan bara har 1 ½ planare verkade ju väldigt negativt. Vi ska träffa dem 4/12 så det är vara så trevliga och flexibla som möjligt så ska det väl gå vägen. Bara att hålla tummarna!

071129 Mattias pratade med SMV-säljaren för att vi skulle förbereda oss lite mer inför mötet med grannarna. Lite mer kött på benen fick vi så att vi kan svara dem på deras funderingar så långt vi kan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0