Dagbok 20 december

Tomtköp Kungsnäs 1:44- klart! :D

Vi har ju varit hemliga med detta, inte så många som känt till utan vi ville avvakta tills förhandsbesked och tomtköp gått igenom. Därför har vi nu skickat iväg adressen, användarnamn och lösenord till den här bloggen så ni är hjärtligt välkomna att följa vår resa till vårt nybygge och kommentera så mycket som ni bara orkar! :) Just nu syns inte att man kan kommentera men det kan man om man markerar samma rad som datumet längst ner under inläggen, då syns det var man kan klicka för att kommentera. Vi skapade bloggen för ett tag sedan och har skrivit dagbok sedan start så allt finns dokumenterat :)

Vi ber er inte sprida inloggningsuppgifterna vidare för vi vill veta vilka som läser.

Möte idag på Smålandsvillan med säljare, vi två och en representant för tomtsäljaren, nu är tomten vår. Allt gick ju finfint. Kommentarer som "ett ungt par", "yngre människor", "de yngsta som bygger nytt nu" verkar vi ju få stå ut med. Det bjuder vi på , ålder är ju bara en siffra ;)

Imorgon blir det posta köpebrevet för tomten till banken som sedan söker lagfart åt oss. Nästa steg blir att beställa nybyggnadskarta från Lantmäteriet och därefter kan bygglovsansökan påbörjas med alla papper och beslut som ska till. Säljaren sa att vi kan börja ta hem prover också för att ha tid på oss med beslut angående tapeter, kakel, fasadfärg osv... :)

Här är kartbild på lite längre avstånd, se pilen.
karta långt

Här är lite mer närbild, inringat område är tomten på ett ungefär.
karta nära

/Mattias & Madde

Kommentarer
Postat av: Erika

Jättekul med husköp och allt, GRATTIS! Och lycka till med allt med :-) Jag undrar bara vilka som fått tillgång till bloggen, så man inte råkar försäga sig, det vore ju inte bra.. :-S
För er andra som fått tillgång: Jag , Erika , är här på laglig väg, hihi :-) GRATTIS igen!

2007-12-20 @ 21:07:24
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Håkan

Vad kul Grattis! Det skall verkligen bli kul att följa Ert stora projekt. Jag säger som på travet LYCKA TILL!!!!!!

2007-12-22 @ 18:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0