Lite uppdatering

Vi vet inte riktigt vad vi ska göra med bloggen som varit en dagbok för vårt bygge. Nu finns inte lika mycket att skriva om, det händer liksom inte lika mycket drastiska förändringar hela tiden som under byggtiden. Som tur är ;) Vi kommer fortsätta ha kvar bloggen och dokumentera husets och tomtens utveckling men det blir ju inte så frekventa inlägg, tyvärr. Ibland får man ju lite skrivkramp också.

Idag har vi fixat med grannens gräsmatta, lagt på jord och sått gräsfrö på det som blev förstört under husleveransen. Vi har också grävt ner fundament för lyktstolpen ute på tomten och motorvärmarstolpens fundament samt grävt ner kabeln för den. Det blir riktigt bra när det blir klart.



Nu ligger det en fin hallmatta i vår hall... Äntligen! Dock har vi inte skurit till den som den ska vara än. Den mattan har ju redan sin egen lilla historia. Vi köpte den av en butik som säljer mest till företag och därmed betalas mattan via faktura. Vid beställningen fick vi veta ett pris som inte sedan alls överensstämde med fakturan som kom. Men efter ett besök där och förklarat att det här är inte vad vi beställt så kollade de upp varför det blivit så och de hade varit okunniga vid beställningen helt enkelt. Det viktigaste var att vi får behålla mattan med det pris som vi fick veta från början. Så ska det gå till :) Blev en bra matta till ett mycket bra pris till slut ;) Det går sakta men säkert med gräsmattan också. Men det är bra att det går sakta så att vi inte behöver klippa så ofta sen!



Nu börjar det hända grejer på granntomten... träden faller som käglor, härligt att se ;) Vi håller tummarna för dem och väntar med spänning på en husblogg ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh det är så bra med en sån där matta så man inte drar in massa grus! Våran är asjobbig att dammsuga dock...

2008-09-14 @ 10:40:19
URL: http://twentysomething.webblogg.se/
Postat av: Mia

Hej! Var beställde ni mattan?? Vi har tänkt oss en liknande lösning...



/Mia

2008-09-15 @ 21:58:15
URL: http://www.grundberg.nu/villakalmar
Postat av: Jenny

Hej! Är också nyfiken på mattan i hallen, går den att hitta på nätet eller har ni köpt den i vanlig butik?

2008-09-30 @ 00:50:22
URL: http://operan8.blogspot.com
Postat av: Alina

Kikar in* :) Godnatt!

2008-09-30 @ 00:53:14
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0