Diskbänk fulare än fulast

Är det något vi ångrar så är det att vi inte fullföljde det vi verkligen hade planer på, att välja bort bänkskiva och ordna själv med bänkskiva över hela bänken och inte ha någon vanlig diskbänk. Samt att ha diskhon nedsänkt. Diskbänken är helt värdelös... den är jätterepig och ful och det blev den efter väldigt kort tid. Riktigt dåligt. Den bänkskiva vi valde är vi dock nöjd med


Kommentarer
Postat av: C ;-)

Jag funderade länge på valet av vår diskbänk/ho...:-D Var väldigt noga med vad det skulle vara för sil mm eftersom jag hatar små silar med stora hål.. Vi köpte iaf en infällnadsdiskho från Intra och den funkar bra än så länge.(även fast vi har träskiva) Här fanns en som skulle passa hos er!



:-D



http://www.intra-group.com/Bildearkiv/quadra580sh-new-.jpg/se?size=original

2008-11-13 @ 21:45:12
Postat av: Maria

Hej! Kul att titta in till er igen! Har lagt till er i min blogglista... Kul att knnna kolla andra Västervikshus ibland för att få lite inspiration! :-)Håller helt och fullt med er angående diskbänken. Den blev repig efter 2 dagar liksom. Så småningom lär vi byta ut den mot en som inte repar. Finns ju många snygga hoar som är av en aning bättre kvalité.

2008-11-16 @ 13:20:37
URL: http://huset2007.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0