Sen sist

Vi är urusla på att blogga - vi vet! Men det finns ju så mycket annat att göra :) Sen vi skrev sist har vi haft massa trevliga besök, fått jättefina inflyttningsprenter (tusen tack!!), varit på Winnerbäckkonsert, målat sandlådan vit och beige. Vi har även köpt trall och fått utemöbler så vi har en liten uteplats. Har tyvärr inte använts allt för mycket då vädret ju varit dåligt senaste veckorna. Nästa vecka är dock finväder beställt eftersom vi fått en vecka semester till då!

Hallen har utökats med en vit hallmöbel inkl rottingkorgar och en bordslampa. Vi insåg nu när det börjar bli mörkare på kvällarna att vi har nästan inga lampor så vi köpte en taklampa till hallen också. Vi snubblade över en hallspegel som vi föll för direkt också.



I inflyttningspresent har vi fått fyra fina utelampor och så småningom blir det även en matchande lyktstolpe ute på tomten. Kommer bli jättefint!


Emma: Det är vår gamla soffa som vi tagit bort hörnet på för det fick inte plats. Funkar alldeles utmärkt att ha den som långsoffa så länge :)

Vi fick en kommentar om att vi borde ha mer inomhusbilder och inte bara närbilder. Vi har tagit massor med bilder men man lägger ju inte upp allt utan plockar upp lite på måfå här, ska försöka variera bilderna lite mer. Tycker det blir lite tråkiga bilder när vi inte fixat till än med gardiner, tavlor etc på väggarna.
.....................................................................................................................................................

När vi flyttade in för en månad sen så skrev vi att slutbesiktningen var klar för att vi inte ville/orkade förklara hur allt blev. NU är det äntligen slutbesiktat, 4 augusti blev det av. Besiktningsmannen behagade nämligen inte dyka upp. Byggledaren jagade honom via telefon men fick inte tag i honom på flera veckor. Han hade helt enkelt glömt bort oss och dragit på semester. Det kändes sisådär att inte få besiktat på en gång men fördelen var ju att vi hann leta upp fler fel och funderingar vi kunde ta upp. Flera mindre "fel" åtgärdades omedelbart men det är fortfarande ett par saker som ska åtgärdas... Besiktningen blev godkänd i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej

Vad fint ni fått det. Jag såg bilden på hallmöbeln och undrar om ni tagit bort elementet eller finns det där bakom?

Åsa

2008-08-14 @ 18:58:12
Postat av: Madde o Mattias

Åsa: Det sitter kvar där bakom hallmöbeln.

2008-08-15 @ 19:32:48
Postat av: Mia

Hej!

Vi bygger en "Kalmar" som snart skall levereras, och elementet i hallen har jag klurat på ett tag.. Jag tyckter er lösning är genialisk. Varifrån kommer hyllan? Ikea?

2008-08-26 @ 21:28:59
URL: http://www.grundberg.nu/villakalmar
Postat av: Madde

Mia: Ja, det är hyllan Expedit från Ikea. Endast 479 kr gjorde inte saken sämre :)

2008-08-26 @ 21:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0