Går det troll i vårt bygge eller...

Vi fick 8 april veta att vårt bygglov skulle upp i arbetsutskottet 9 april och sedan upp i byggnadsnämnden 23 april. Vi ringer därför med stor förväntan till kommunen idag 24:e och hör hur beslutet lyder från igår.

Då får vi veta av nämndens ordförande att det har inte gått upp i nämnden igår! Det blev beviljat och klart 9 april i arbetsutskottet. Kommunen har inte delgivit varken oss eller grannar sedan dess.... 15 dagar har gått till INGENTING.

Nu har de lovat skicka ut handlingar idag eller imorgon. Innan vi fick klart om detta som jag skrivit nu så har vi fått olika besked från tre olika handläggare. Detta är ju fullständig skandal, tydligen får instanser bete sig precis hur som helst medan vi privatpersoner ska ha ett perfekt beteende annars åker vi på rejäla bakslag. Nu är man lagomt förbannad.

Där fick vi för att vi öst beröm över kommunen.

Men för att sammanfatta till något positivt: VI HAR JU FAKTISKT BYGGLOV NU!!!!! =)

Håll alla tummar för att grannarna nu inte överklagar.....
------------------------------------------------

I söndags lyckades vi inte elda upp resten, det tog sig inte, vi var inte tillräckligt duktiga pyromaner. Men igår körde Sven-Erik bort resten till majbrasan i Lillhällom. Nu ska vi bara "städa upp" lite av resten till helgen.

Kommentarer
Postat av: Elvy och Karl -Arne

Hur lång tid har grannarna på sig innan kommunen ska ha mottagningsbeviset från dem?

2008-04-26 @ 10:25:53
Postat av: Madde&Mattias

Finns ingen begränsad tid. I fall där grannarna låtit bli att skicka in så har kommunen till slut åkt dit och visat dem papperet för att få påskrift då grannarna uppenbart har bara försökt fördröja tid. Man är skyldig att kolla sin post var 14:e dag så egentligen borde det ju inte vara längre än så. Men nu tänker vi åka till dom och fråga om de ska överklaga lite försiktigt och förhoppningsvis även få en påskrift från dem om det vill sig riktigt väl.

2008-04-28 @ 21:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0