Plantering av häck

Förra helgen planterade vi ca 90 meter häck, måbär närmare bestämt. Om det blev bra? Det får vi se =)


Mattias tillbaka i sandlådan för en dag, som ett barn på julafton!


Skyffla, skyffla, ner med planta, fylla på jord, vattna, jord, vattna, klippa ner. Puh, ca 90 meter häck och det tog hela helgen men nu är det gjort! Vi hade räknat fel på 27 plantor...ehrm, 27 för många hade vi köpt men det blev ju bra till slut då vi har desto mindre kvar till nästa år. Känns som ett fjuttprojekt att sätta häck resterande del av tomten efter vi gjort detta.


Härlig kvällssol på bron. Till höger om bron, där fotografen står blir det mer sten för en liten uteplats att kunna njuta av kvällssol också då vi har sol på altanen från soluppgång till ca kl 18-19.

Årets sommarprojekt som vi har framför oss är stenläggning ca 10 m2 och 5-6 meter mur, måla förrådet och lägga på plåt på förrådstaket. Jämfört med projekt tidigare år känns det inte alls betungande. Och det är ju bra, vi behöver vila upp oss i sommar också inför höstens utmaningar =)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Vad roligt att få planera lite trädgård. Måbär är fint! Det kommer säkert att bli jättebra. Längtar tills vi får lite grönt också, men det lär väl bli nästa sommar... Såg att en till tomt är till salu. Det blir fler i området!

2011-06-16 @ 08:27:05
Postat av: Madde

Ja, det är härligt att äntligen ha en "riktig" tomt, först förra året och i år vi känner att vi har det på riktigt eftersom vi behövt fylla så mycket och gjort bit för bit. Ja, det är tomten bredvid oss så det blir spännande att se vad och vilka som kommer där. Kul att området börjar föryngras =)

2011-06-16 @ 17:55:49
Postat av: Emma

Fint lär det bli =) och snyggt med uteplats på framsidan med :)får man inget bevis på hur magen utvecklas?? ;)

2011-06-16 @ 20:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0