Ute

Skönt trött efter en kväll ute :) Gräsmattan klippt, håligheterna pånyttsådda, gödda (?), vattnade. Sågen har gått varm och vi har hunnit med en cykeltur ute "på byn"

Altanen är på g... ska skriva mer och bilder kommer men ibland vill man inte sitta mer framför datorn. Jag klarade teoriprovet efter steg 2 friskisutbildningen, gymprovet... Trodde jag aldrig, har aldrig chansat så mycket på ett prov i hela mitt liv. Och ändå gick det vägen... Härligt med flyt någon gång emellanåt :)


Kommentarer
Postat av: HT´s Johanna

Tjena Madde! Hur gick det på vårruset då? Du kan inte ha varit så långt bort ifrån de första. Läste att ettan fick strax under 20. Du måste skriva ett bloginlägg om det. :-)

Själv hade jag bestämt mig för att inte springa eftersom jag gjort illa höften, men 1½ timme innan så ångrade jag mig och for dit ändå. Det gjorde lite ont i början, men när jag blev varm så försvann det. Startade i gruppen längst fram, men långt bak och kom i mål på en tid på 30,52. Inte bra, men jag är nöjd ändå. 1 minut sämre än förra gången, men så var ju banan 200 m längre oxå. ;-)Hörde att ni tittat upp fjällvandringen oxå. Låter hur skoj som helst! Hoppas det finns några dagar vi har semester tillsammans.Hälsa!

2009-06-03 @ 13:50:21
Postat av: Madde

Johanna: Är du hemma från resan nu? Hade ni det bra? Det gick bra, jag hade strax över 23 minuter, någon stod och räknade in oss i mål, om hans räkning stämde var jag plats 25-30 så jag är nöjd :) Det gjorde du grymt bra, med skadad höft och allt! Vecka 30 är vår första semestervecka, den kanske funkar för er också? Det ska bli jättekul med vandringen tycker jag. Vi får träffas nåt och planera!

2009-06-03 @ 21:41:48
URL: http://villakungsnas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Oj GRATTIS! Det var ju en jättebra tid. Fast jag hade gissat att du skulle komma in runt 23, så jag blev inte direkt förvånad. :-)

Japp, vi kom hem från arlanda 22:00 på måndagkväll. Inte de bästa förutsättningarna för att springa dagen efter ;-) Men hade jag inte rest och inte gjort illa höften så kanske jag hade kommit in på 28 min så det är inte så stor skillnad att orda om.

Jaa, det var bra på Skiathos. Verkligen en ö att rekommendera! Jag vill absolut tillbaka någon gång. Liten, lugn ö med underbara stränder och god mat. Närmare bestämt 66 stränder inom en timme. ;-) Vi tog en båtresa till grannön Skopelos där mestadels av "Mamma Mia" är inspelad. På vägen därifrån kom en massa delfiner och ville tävla med våran båt. Så häftigt att se!

Det stod att Skiathos turister mestadels är pensionärer, par och kompisgänget över 25 och det stämde bra. Vi träffade ett par svenska tjejer som bara var 20 och de tyckte det var dåligt med röj. :-)Jag kollade på schemat som chefen gjort för oss. Hon har fattat fel och satt mig på 27, 28 och 29. Jag mailade henne och sa att jag skulle ha 28, 29 och 30 och undrade om det gick att ändra. Hon är på kurs så jag får väl svar i morgon. Hoppas det går bra för vi är inställda på att vandra i fjällen. Det var just den turen som jag menade sist vi pratade, den brukar Henkes kusin gå.

2009-06-04 @ 14:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0