Tripp Trapp

Nu var det längesen... igen. Men det vet ni ju redan så till det nya! Tredje veckan på semestern var det härligt väder och vi var utomhus och målade balkong och lite annat hos mor och far min. Vi premiärade båda och genomförde för första gången i våra liv ett halvmarathon (21 km), Höga Kusten Marathon. Det gick bra, vi är mycket nöjda. Fjärde veckan pysslade vi på hemma en hel del, åkte och fikade och myste på några ställen här i Sundsvall. Ibland behöver man inte åka långt för nya upplevelser :) Kändes helt ok att börja jobba igen efter fyra utvilande veckor.Mattias har varit jätteduktig (tycker jag i alla fall!) som har tänkt ut och byggt en trapp till grovingången/tvättstugan. Den blir bra att ha då vi sått gräs och har tvättvinda utanför och kan hänga tvätten ute på sommaren. Bubba ska även få sin egen ingång genom den dörren nu när han har en trapp att ta sig upp till dörren.


Kattlucka deluxe med magnetisk id

                          

På Clas Ohlson köpte vi dessa hussiffror, så kanske det blir liiite lättare att hitta hit... Eller inte ;) Det är många som åker fel som inte varit här tidigare.


Vi åkte förbi Rusta på chans för att se om de hade parasoll och dynbox. Tänkte att såhär på sensommaren reas ju ofta sådana säsongsprylar ut och mycket riktigt. Det var halva priset på parasoll, 350 kr - som hittat! Ett svart fick det bli och några trädgårdsplattor som håller den stabil. Känns som helt ok kvalité. Det visar sig väl. Skönt med parasoll för det blir riktigt hett mot väggen på soliga dagar... Härligt!

                     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0