Härliga helg - och en tavla

Lördag blev en härlig dag med distanslöpning, eldning och lite annat fixande ute i det härliga vädret!
På några av bilder har vi lagt ut brädor för att måtta upp hur altanen ska bli... 56 härliga kvm soldäck :D

Söndag förmiddag ägnade vi åt att städa inomhus, tyvärr, då hade vi gärna också varit ute men det var bara gno på för senare på dagen var ju vårt hus öppet för visning åt Smålandsvillan. Vi kilade ner till släktingarna i grannhuset en stund och vi såg en hel del bilar fara förbi. Vi fick höra att 15-20 familjer besökt vårt hus. Några undrade om de fick köra vårat?! Det var ju kul :) Men de har de inget för :) Under visningen besökte vi vårmässan i Gärde. Inget speciellt men lite kul att kika runt. Vi var med i en tävling om ett lass matjord :D Skrev även upp en intresseanmälan på att köpa matjord, ett lass för 1600 kr, inte så tokigt till senare i sommar.


En stund över innan vi åkte hem kilade vi in på stan och gick av en slump in på Cervera och impulsshoppade en tavla till vardagsrummet...! Inte planerat alls som sagt men bra blev det. Rea och allting, den sa liksom till oss när vi såg den "jag ska hänga hemma hos er".. Skrev ju tidigare om att vi inte kunde komma överens om tavelmotiv då Mattias vill ha foto och jag målade tavlor.. Blev litet mellanting nudå. Det blir nog riktigt bra sen när vi har rätt soffa och en sideboard.

Kommentarer
Postat av: Elvy och Karl -Arne

Vad härligt med en så stor altan. Ska ni göra den av trä eller stenplattor. Ska den vara på marken eller i höjd med altandörr.

2009-04-28 @ 07:46:15
Postat av: Elvy och Karl -Arne

2009-04-28 @ 07:46:35
Postat av: Emma

Blev ju bra med tavlan. Vad skönt, nu slipper ni tjafsa om det ;)

2009-04-28 @ 10:49:23
Postat av: Madde

I trä, som ett soldäck i höjd med altandörr. Men först ska vi fylla tomten innan vi drar igång.

2009-04-28 @ 20:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0