Äntligen vår =)

12 grader varmt, strålande sol, snön är snart borta... underbart =)

En del av vägen upp till oss har blivit helt underminerad pga kraftig snösmältning och även troligtvis orsakat av MittSverigeVattens grävande för våra VA-ledningar förra året. Mattias ringde dem igår och idag när vi kom hem var ett lass pålagt och vägen var helt ok. Skönt! Även om de först inte alls verkade samarbetsvilliga på den fronten.

Till helgen tänkte vi försöka elda lite...är en del ris och skrot kvar på baksidan, får se hur det går. Fylla ut tomten med fyllmassor är inte långt borta nu heller... :D En ritning på en altan är också ihopknåpad.... *längtar*Vi köpte ett skåp på IKEA, Granemo, för att ha pärmor, fotoalbum etc i, i det lilla rummet. Vi investerade i några nya blommor i helgen... fejkväxter. Vi är hopplösa på att hålla de stackarna vid liv. Vi håller katten vid liv i alla fall, alltid nåt ;) Ska köpa några riktiga växter också men inte för många.... Inte vackert när de bara dör. På Plantagen hade de även fina tavlor till mycket fina priser, 49 kr st som vi satte upp i köket. Grönt, grönt, grönt.

Jag vill göra en sån lampa som Hilleshög har gjort... vågar jag prova? Utan att få x antal utbrott på vägen? ;) Tror inte det men jag ska prova ändå.

På söndag ska vi hålla oss borta för då blir det visning här. NEJ, vi ska inte sälja! Vi har ställt upp på att ha vårt hus som visningshus för Smålandsvillan tre timmar för en trevlig liten peng. Om någon som läser har haft sitt hus som visningshus får ni gärna dela med er av era erfarenheter =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0