31 dagar till Jul

Härligt och mysigt med jul och adventstider. En vecka till första advent och hade tänkt vänta till nästa lördag med pyntet men insåg att vi hade mer tid över den här helgen än nästa så vi for in på Birsta och investerade i julen. En inomhusgran med tillhörande belysning och pynt samt en utomhusbelysning (till en riktig gran!) och två julstjärnor med belysning. Var ute efter två adventsljusstakar till vardagsrummet också men gick bet där. Julgardiner vore också fint att ha.

Vi kunde inte hålla oss så vi packade upp granen direkt och klädde den. Vita- och silverfärgade kulor, silverglitter och silverpärlor. Silverstjärnan i toppen blev inte så fin då den knappt syns mot den ljusgrå tapeten. Missade köpa en julgransmatta, får komma ihåg det till nästa gång.

Hade tänkt beställa det fina nyckelskåpet från mixin.se nu men ser då att de är slut...snyft :( Typiskt, varför beställer man inte direkt när man hittar något man verkligen vill ha!?! Dumt. Vi köpte några timers också, det är ju guld värt att det sker automatiskt att lampor slås på och av, bekvämt och smart.

Bubba vill gärna vara med (som vanligt) att klä granen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0