Lägesrapport

Nu är vi på riktigt tillbaka i arbetsvardagen igen. Dubbla känslor, skönt att vara i gång igen men vi längtar hem hela tiden efter att få båda greja här hemma och njuta av huset också :)

Vi har fått hjälp att få bort byggavfallet från tomten - tack S-E och Stefan! Det fanns en hel del smått och gott i avfallshögen, en del virke som kan användas till att regla väggar på övervåningen precis vid trappen så vi kan ha dörr där, blir enklare än att ha takskivor att flytta på hela tiden. Nu har vi öppet upp till övervåningen hela tiden, blir lite kyligt på natten då luft uppifrån kommer ner från övervåningen då det inte är isolerat uppe. Det fungerar ju på sommaren men inte mot hösten när det blir kallare ute.



Handdukskrokar i badrummet är på plats och i helgen målade vi spikskallar och det behövde finputsas med färg på några ställen på huset där det blivit lite transportskadat. Hade ingen stege i helgen så får fortsätta målandet till helgen. Vi har köpt färg så vi kan måla fondväggen i sovrummet. Sängstommen är inte på plats än men Mio ringde idag så imorgon kan vi nog byta ut de felaktiga delarna mot rätt.

Innan augustis slut hoppas vi har fått till tomten lite finare med fyllmassor runt huset. Vill gärna hinna så gräsfrö i år om det går och hinns med, vi får se. Matjord och gräsfrö är inte billigt, har vi förstått. Vi planerar att köpa ett par kvm trall så vi kan ha en temporär uteplats vid köksutgången, det är ju fortfarande mycket kvar av sommaren att sitta ute och njuta av :)

Än så länge är vi väldigt nöjda med huset i alla fall :)

Här bjuder vi på lite bilder igen. Både vi och Bubba tycker mycket om fönstren, framförallt de långsmala som vi fastnade för direkt när vi såg Västervik första gången




Så här ser vår utsikt ut från olika delar av nedervåningen


Kommentarer
Postat av: Elvy och Karl -Arne

Vad fint och fräscht det ser ut.Supersnyggt. Snart ska vi också få se huset i verkligheten!!! Jag skulle också vilja ha barstolar och bord om vi hade plats någonstans.

2008-07-24 @ 08:08:28
Postat av: Elvy och Karl -Arne

2008-07-24 @ 08:09:06
Postat av: Harry

Ni får gärna visa fler bilder inomhus och itne bara närbilder så man får en bättre bild av hur ni har det.

Ser framemot att se hur det går för er att få ordning på tomten i år och så gräs.

2008-07-24 @ 08:19:59
URL: http://dynamitharry.blogspot.com
Postat av: Emma

Är det ny soffa eller är det den förra som är ombyggd? :)

2008-07-24 @ 10:39:42
URL: http://twentysomething.webblogg.se/
Postat av: Elvy och Karl -Arne

Nu har vi sett i verkligheten. JÄTTESNYGGT

2008-08-01 @ 10:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0