Målat lite lila

Så här ser det ut framifrån.Det går såklart inte att öppna dörren som är mot toaletten. Toalettlocket tar i lite lätt när man fäller upp det men man kan ju fälla in dörrarna också så tar det inte i. Och hur ofta går man på toa och duschar samtidigt? ;) Vi tycker att det funkar även om man kunde ju ha önskat att toalettstolen var placerad längre åt höger för det är ju gott om plats där. Är glad att vi tog 90x90 dörrar så att det är gott om utrymme att röra sig i duschen.

Det regnade ju som sjutton idag så det blev inget matjordslass idag, blir någon annan dag i veckan. Istället så har vi målat fondvägg och satt upp en tavla med tre bilder i hallen, samma bilder som vi hade i lägenheten men med ny ram.Vi fick åka en snabb sväng till Birsta för att köpa maskeringstejp som passar på tapet. Vi hade köpt tejp på Bauhaus där vi köpte färgen och den killen sa att tejpen skulle funka på tapet men vi provade ju som tur var på en tapetbit innan och tapeten följde ju med när man drog bort tejpen. Så vi köpte maskeringstejp för tapet på Clas Ohlson och den funkade bra.

Det blev den kulör vi hade tänkt oss, riktigt toklila. Bryter verkligen av mot allt annat i huset som går i grått, vitt och silver mest. Bild kommer sen. Letar febrilt efter en väggdekoration att klistra upp. Vi har tänkt oss någon form av trädgrenar/kvistar som "växer fram" från den bortre väggen (vid fönstret) och går över typ halva väggen ovanför sängen. I grått eller silver som passar tapeten i resten av rummet. Var kan man hitta sådana väggdekorationer?!? Googlat för fullt men inte hittat just det vi söker efter. Hade tankarna på en text först men nu har vi ändrat oss till en dekoration istället.

En av fasadlamporna är på plats nu. Jättefint blir det!


Kommentarer
Postat av: Pelle

Tack så mycket för bilden, det blir en 90x90 för oss med.

2008-08-19 @ 09:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0