Utomhus

Igår vid 16 levererades ett lass matjord. Vi satte igång direkt och skyfflade, lassade och krattade ut. Nu är vi nästan klara med det. Vi har köpt gräsfrö och diverse andra saker som behövs för att få till en fin gräsmatta. Vi har bokat upp oss på en såmaskin men den var tyvärr inte ledig förrän på torsdag. Granngården, där vi köpte gräsfrö m.m gav bort lite roliga blompinnar. Kräftan ligger ju rätt i tiden.En brandsläckare passade vi på att skaffa när vi ändå var i farten. Skulle det börja brinna och man har inte skaffat en så lär man ju ångra sig något alldeles otroligt.

Idag har de varit här och fixat fläkten i grunden också så nu är den på. Ytterdörren har vi fått justerad och sotare har varit här och besiktat im-kanalen.

Nu har vi fått lite mat i magen så då var det dags att gå ut och kratta ut den sista biten. Vi ska flytta på trallen och utemöbeln så vi kan så gräs fram till halva gaveln då det är där vi planerar att altanen ska vara. Vi har inte lagt matjord hela vägen mot huset på grund av att där tänkte vi lägga sten. Altan och stenanläggning blir dock inte i år. Där kabeln ligger ringlad ska lyktstolpen stå. Kabeln är nedgrävd och utgår från utebelysning på gaveln.

Kul att vi kommit gång med lite förändringar utomhus nu :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Blir kul att komma nästa gång o se lite förändringar :)

2008-08-22 @ 21:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0