Hemmavecka


Snickrat altan


Målat utemöbler. Tog med mig färgetikett från en gammal burk som är till knutar och foder på huset och åkte till Ejes färghus som var enda återförsäljaren för Nordsjö färg i stan tydligen...Ville att träet skulle lysa igenom på möblerna, tänkte bara stryka ett lager. Ser ut som att det blev bra. Blev inte riktigt så beigt som jag tänkt mig men det blir nog bra ändå.

 
Softar på den färdiga delen av altanen och tar så många fikaraster vi kan =) Vi fick köpa 200 m trallvirke till... Alla mattekurser på gymnasiet räckte tydligen inte till för att räkna ut rätt mängd trall =P

Ingen fjällvandring pga urusel väderprognos för fjällvärlden, vi drar iväg imorgon istället, Sundsvall-Sthlm-Leksand-Sundsvall. Inte så bra väder hittills, i lördags var det väl ok och det var ju tur att vi hade det på triathlon.  Nån regndag är skönt ibland så får man lite tråkigt inomhusjobb gjort, typ städa övervåningen som vi gjorde i måndags när det öste ner.

Totalt ospännande med städning men vi hade spänning också. Ett par gånger under måndag och tisdag kollade vi på "showen" utanför och kände hur huset skakade till. Vilken jävla smäll ;) Bergsprängning åt grannnarna =)

Vi har varit och ätit på Holmö brygga, gått på bio, sprungit Kungsnäs-Sörberge och cyklat den omvända sträckan, varit på Birsta. Har köpt en ram som jag ska spänna upp ett tyg på, ska bara hitta det "rätta" tyget först. En tavla till vardagsrummet ska det bli.


Idag blev det klart med all trall. Nu har vi 60kvm altan :D Känns grymt att bra att kunna gå ut på altanen rakt från köket från två håll.
Trappsteget är klart på ena kortsidan. Bara 12 meter kvar!
Har köpt en Salix Subopposita. Vad det är? Ingen aning men fin var den i alla fall tycker jag. Nu fick vi användning för de stora krukorna som vi köpte förra året, haft de små i de långa fönstren inne.
25 april 3 månader senare, 25 juli


Kommentarer
Postat av: Joanna

Ser härligt ut, bara att hoppas på lite sommarväder då så ni kan sitta ute =)

2009-08-02 @ 16:30:26
Postat av: Glenn Karlsson

Hej ramlade över och fick en möbel som vi tillverkar o säljer :)(den vita trämöblen)

fin bild dessutom...

/Glenn2011-02-12 @ 15:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0