3 dagar kvar...

Idag var vi till huset för att prata med byggledaren om små fel vi ville påvisa innan besiktningen men ingen var där och i våra ögon var det bra mycket kvar att göra på huset innan torsdag. Ringde honom och läget verkade helt lugnt, imorgon skulle de vara där hela dagen så då kunde vi komma och prata.

Förutom en tur dit så har vi köpt mer flyttlådor (puh, hur många går det åt egentligen) samt mer sopsäckar(samma där!). Vi har gjort adressändring också.

Dagens klart värsta uppdrag var rengöring av ugnen...usch och blä. Kan ju bara konstatera att vi hållit efter för dåligt där. Men nu är väl den värsta av allt städande gjort....eller?! Klädkammaren är nästintill tömd också.

Imorse var jag (Madde) uppe med tuppen, vaknade strax efter 5 och klev upp 6. Är väl ett tecken på att man är som ett barn på julafton nu när det närmar sig. Men då hade jag tvättat tre maskiner, promenerat runt Sidsjön en timme och gjort frukost på sängen till sjusovaren ;) Man får mycket gjort om man kliver upp tidigt, den saken är säker i alla fall.


Sidsjön ca 7.45     Dagens Burr - Bubba på väg in i slagsmål... igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0