Dags för nytt möte

Nu var det längesen vi uppdaterade här men det finns en anledning och det är att det har inte hänt nåt!! :(

Ca 10 arbetsdagar skulle det ta från att vi gjort placeringen av huset hos säljaren på SMV tills att deras huvudkontor hade upprättat ritning och sedan skulle den komma tillbaka till Sundsvall också. I går hade det gått 20 dagar. Förra torsdagen ringde Mattias till säljaren och han lovade då att kolla med huvudkontoret och sedan återkomma... Hörde inget. Madde ringde igen denna torsdag och då talade han ärligt om att han glömt att kolla...suck.

Mattias ringde idag igen och då hade han sett i deras system att vår ritning var klar 20:e så den borde kommit med posten till Sundsvall idag, trodde han då. Så nu ska vi till fabriken och godkänna handlingarna på måndag. Äntligen händer det något igen! =)

image63

Möblerna från Mio som vi visade bilder på för ett tag sen kommer vi köpa v.15. Det är kanske bra att vi varit ute i god tid... lite väl god tid kan man väl tycka kanske med tanke på att vi inte har färdigt bygglov än men allt tar ju verkligen längre tid än beräknat. I helgen ska vi försöka kika på kakel till kök och badrum, badrumsmöbler samt bänkskiva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0