Advent

Har inte haft så mycket att skriva om senaste månaden, roligast när man kan lägga upp bilder på något nytt eller förändring men det har varit dåligt med sådant. Nu har vi adventspyntat, sålt och köpt lite möbler. Har även legat däckad i flunsan hela förra veckan så då blev inte mycket gjort överhuvudtaget.

Vi sålde vårt soffbord och sängstomme igår. Dessa köpte vi innan vi flyttade in (fast för att ha i huset) och även barbordet + stolar. Det sistnämnda är vi jättenöjda med men inte de andra. Soffbordet känner vi  nu att det inte alls passar in plus är för stort och klumpigt. Sängstommen tycker vi också tog för stor plats i sovrummet som trots allt är ganska litet. Vi köpte sängbord malm från ikea i svartbrunt så nu slog vi till på en sängstomme i samma stil plus en rejäl byrå i samma med sex lådor. Vi behöver mer förvaring pga de helt värdelösa fastbyggda garderoberna... Vi är mycket mer nöjda nu. Något nytt soffbord har vi inte än så det är lite trist men vi ska försöka hitta ett, helst vitt högblankt, som sideboarden och inte så stort. Såg ett fint på Mio men det var lite saftigt pris.

Tog utan blixt på en del bilder så de är lite suddiga men det blir inte så fint med blixt när det är mörkt. Mysfaktorn kommer inte till sin rätta :-)

Före Efter

En tavla ovanför byrån, ny tapet på fondväggen och lite smågrejer på byrån så blir det bra.



Bjuder på lite översiktsbilder, ser att jag varit dålig på det och mest lagt upp närbilder. Nya gardiner från Ikea i vardagsrummet... perfekt med strykbandsuppläggning ;) Några nya vita kuddar till soffan har jag försökt leta upp som inte är alltför dyra men det verkar svårt. Det tar emot att ha lila kuddar när allt julrött kommit upp :)

Imorgon kväll blir det Sthlm i dagarna tre och sedan ledig resten av veckan... grymt skönt! Vara ute i dagsljuset, handla klart julklappar och baka är planen!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Va fint ni har det hemma hos er! vi har braskamin där ni har tv:n så vi har tv:n på väggen mot hallen! störtgillar dina gardiner, har inte satt upp några för elementen sticker ut så långt, e rädd att de skymmer tv:n. det får duga med träpersienner tillsvidare, man måste bo in sig lite oxå!. håller med om att det e dåligt med förvaring i garderoberna! vi köpte HEMNES vita byrå med 8 lådor till sovrummet! passar perfekt!!

Hoppas ni får en mysig advent! kram J

2009-11-29 @ 08:56:28
URL: http://varvilla.blogg.se/
Postat av: Emma

IKEA har väl ett vitt blankt bord, både runt och fyrkantigt :)Fundera på ett runt för det kanske skylle bryta av fint mot allt det kvadratiska :)

2009-11-29 @ 18:30:22
Postat av: Madde

Ja de såg bra ut på nätet, Ikeaborden men tyckte de såg rappliga ut i verkligheten :/ Vi får se vad det blir... ganska störigt att inte ha något soffbord... speciellt om man gillar att äta framför tvn..hehe ;)

2009-11-30 @ 22:06:31
URL: http://villakungsnas.blogg.se/
Postat av: Emma

Man kan ju köpa ett basic billigt bord och lacka det också =)

2009-12-01 @ 21:47:03
Postat av: Emmeline

Vad fint ni har det! Verkligen!

2009-12-02 @ 21:47:40
URL: http://emmelines.blogg.se/
Postat av: Lotten

Åh vad mysigt ni har det!

2009-12-03 @ 15:38:19
URL: http://www.din-villa.se/
Postat av: Elvy och Karl -Arne

Vad det har hänt mycket hos er sedan vi var där. Måste titta in till er när vi kommer uppöver. Det ser jättefint ut på bilderna. Vad det blev bra i sovrummet, enhetligt och lugnt.

2009-12-08 @ 11:09:24
Postat av: Madde

Elvy & Karl-Arne: Ni är välkomna!

2009-12-09 @ 20:04:42
URL: http://villakungsnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0