Bloggvila

Torsdag till söndag förra veckan var jag på en helt fantastisk kurs, bästa jag någonsin varit på. Steg 1 i Friskisutbildningen som är samma för alla som ska bli ledare/instruktör. Steg 2 inriktar man sig på det område man ska leda eller instruera inom, dvs jympa, spinning, gym eller övrig gruppträning (yoga, skivstång etc). Det var såå kul!

Lampan och guldgardinen har kommit... ska bara få upp dem också så jag kan ta en bild =)

Trevlig helg

/Madd

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej! kul o se hur ni pysslar i nya huset! vi bygger oxå en västervik! många bygger kalmar har jag sett men ag gillar planlösningen i Västervik bättre! Vi hoppas på husleverans v.35! jag e lite nyfiken på om man får plats med ett vitrinskåp på väggen efter fönstret vid balkongdörren fram till köksmöbeln om du förstår vad jag menar?

Hur har ni hjort i köket? vore kul med en bild :-)

Mvh J&J

2009-04-05 @ 12:05:22
URL: http://varvilla.blogg.se/
Postat av: Robert & Sofia

Hej,Vi anlitade Y-läns miljöisolering och gjorde för arbetet själva. Alltså luftspalt, utregling av takstolar, plastning och glesning. Att spruta vår övervånign tog de 21.000 kr för. Man kan säkert få det biligare om man gör det svart, men skönt att ha lite garantier oxå.Nästa steg blir pex-rör för värme, men vi har ingen prio just nu då vi endast är två personer=)Ha d bra // Robert & Sofia

2009-04-06 @ 21:33:26
URL: http://blogg.linnd.se
Postat av: Louise o Sven-Erik

Hej Längesedan något nytt på husbloggen. Fina nya gardiner, jag skulle gärna se dem. Kommer kanske någon kväll o kollar. Verkar som nån har köpt smålandsvillan i Kovland.Pappa o jag har tagit fram en karta på ett ställe i Italien dit vi ska. Vilken framgång av oss.

2009-04-13 @ 20:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0