Nya roliga kuvert i brevlådan

Idag skulle mer fyll köras till tomten men det gick inte det för nu har MittSverigeVatten börjat gräva upp vägen för att dra fram vatten och avlopp. Både bra och dåligt på samma gång alltså =) Mattias ringde MittSverigeVatten som sa att om de inte behövde spränga blir det klart den här veckan annars tar det lite längre tid men skulle helt klart vara klart till v24!

Vi fick idag också brev från e.on med ett papper vi ska skriva på för att anslutnings- och överföringsavtal av elen. Anslutningsavgiften blev 2500 kr billigare än i kalkylen - äntligen något som blir billigare än beräknat, hallelulja!

Vi fick även offerten från Telia på att dra in fast telefoni, 10000 kr. Det är ju dyrt men samtidigt så fick vi ett bra pris om man tänker på att minimiavgiften är 7000 kr så det är ju överkomligt. Måste dock förbinda oss på att ha Telia som operatör i 12 mån också men det är väl rimligt.

Madde började sitt nya jobb idag och det gick jättebra, efter en dag känns det mycket roligare än gamla jobbet, får väl se hur det känns efter ett längre tag =)

Kommentarer
Postat av: Elvy och Karl -Arne

Nytt jobb? Vad roligt. Vad då för jobb?

2008-05-20 @ 09:01:13
Postat av: Madde

Elvy och Karl-Arne: Jag har börjat jobba på bankkontor, på Nordea i Timrå - jätteskoj är det än så länge i alla fall =)

2008-05-20 @ 16:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0