Lägenheten till salu

I helgen har vi slitit med att gjort lägenheten representabel. Vi har fixat uteplatserna, skruvat ihop en grill, städat och plockat inne och slutligen fotat och lagt ut annonsen på Blocket. http://www.blocket.se/vi/16340751.htm?ca=4_s

Vi la ut den i går eftermiddag och idag har två ringt på den så vi håller tummarna för att vi ska få iväg den till ett hyfsat pris!

Det händer så mycket på tomten så fort så man tror knappt det är sant! I torsdags ringde de och sa att de behövde spräcka sten, dvs spränga fast de använder sig av en annan metod. Fick lite ont i magen ett tag men det skulle inte bli allt för många slantar extra så det var skönt och nu behövs ingen mer spräckning inne på tomten. Idag kom MittSverigeVatten och började kolla, på fredag tror markkillen att markarbetet är klart.

Nästa fredag v. 21 kommer grunden så...

...leveransvecka 24 ser ut att kunna bli verklighet!! Det är helt fantastiskt.

Det skulle innebära inflytt ca vecka 28. Men en sak i taget, imorgon är det dags för byggsamråd på kommunen.

Igår pratade vi om vilka tapeter vi valt, det har varit så mycket annat att tänka på så andra saker har helt fallit ur skallen, vi hade nästan glömt bort vilka tapeter vi valt. Det är dags för oss att bestämma oss för badrumsmöbler och kakel i badrum och kök också så att det inte blir några onödiga förseningar på det. Vill ju gärna ha ett handfat på toa på en gång vi flyttar in :)

Kommentarer
Postat av: Elvy och Karl -Arne

Det är precis som man brukar säga om ketchupflaskan, först kommer ingenting sen kommer alltihop. Nu händer det ju en massa saker på en gång,kanske till och med blir lite stressigt, nej det tror jag inte. Nu är det ju bara roliga saker på gång. Lycka till med allt, både lägenhetsförsäljning och köp av inredning till huset.

2008-05-12 @ 19:35:35
Postat av: Emma

är ju en fördel med färdig toalett... ja. Men såna där
beslut är ju som sagt de roliga besluten :)

2008-05-12 @ 21:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0