Byggsamråd och fläng runt stan

Idag hade vi byggsamråd, det var ju väldigt oskyldigt. Trodde det skulle kännas lite mer som förhör men det var väldigt smidigt på ca 40 min. Byggnadsinspektören informerade oss om det mesta och inte ställde massa frågor direkt :)

Sedan åkte vi för att kolla in kakel och badrumsmöbler. På Golvettan bestämde vi oss till 99% för vita kakelplattor 30x60 cm på väggarna och grått klinker 20x20 cm och 10x10 cm i samma färg i golvet i duschhörnan plus duschhörnans väggar.

Efter det besökte vi Eurokakel, Beijer, Coop Bygg, Bauhaus och K-Rauta utan att hitta svarta avlånga blanka kakelplattor till köket!! Grrr... lite frustrerande, har ni sett sånt kakel någonstans någon gång - hör av er!

På Bauhaus fanns mycket badrumsmöbler, hittade en fint tvättställ med underskåp som vi fastnade för. Fanns även duschväggar i bra pris. Måste fundera lite till.

Men detta är bara trevliga i-landsproblem nu :) Lite mer oroliga är vi över lägenheten, två ringde igår, en kommer på visning imorgon och den andra skulle ringa tillbaka för att boka en tid men ringde aldrig upp igen. Hoppas hon som kommer imorgon är riktigt intresserad. Det räcker ju bekant med EN :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hmmm.. Men vad heter det som ligger vid Stadium i Birsta då? Silvan? Eller finns det inte kvar? :)

2008-05-14 @ 17:39:55
Postat av: Emma

Det var jag som skrev

2008-05-14 @ 17:40:10
Postat av: Madde&Mattias

Emma: Jo det finns kvar, vi har inte kollat där men nu har vi fått ett hett tips från de som har köket på bilderna tidigare, de hade köpt på Kakelproffs på Heffnersvägen så imorgon bär det av dit och hoppas att de har kvar det kaklet :D

2008-05-14 @ 18:44:10
Postat av: Emma

Hoppas! :D

3:e augusti alltså? I'll be there ;)

2008-05-15 @ 10:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0