Ritningen klar!

Igår var ritningarna för dränering och stenkista klar. Det såg bra ut, vi blev mycket nöjda. Hoppas kommunen blir lika nöjd, konsulten skulle lämna in ritningarna idag. Vi får nog ta tillbaka det vi sa om honom vid första träffen. Han är lite märklig men uppenbarligen mycket duktig på det han gör. Vi hämtade ritningarna hemma hos honom och han hade ritat det flerbostadshus de bodde i, riktigt tjusigt hade de. Så här såg ritningen ut.

image81

Huset är utsatt, även ett förslag på hur framtida garage kan placeras, stenkistans läge och hur det ska dikas av för att vattnet ska avledas på ett bra sätt.

Vi har ju inte planerat något garage men han hade ritat in det ändå. Det lär dröja, det viktigaste med ritningen var avledning av vatten osv. I efterhand har vi konstaterat att det går inte att ha ett garage där han föreslagit pga markförhållandena plus att grannarna skulle nog bli helt galna om vi skulle komma med den bygglovsansökan om garage där. 15 kvm förråd, mur och bra biluppställningsplats är priot.

Kommentarer
Postat av: Emma

vad är ner och upp? :) Vilket håll är kyrkan åt alltså :)

2008-03-27 @ 21:00:56
Postat av: Anonym

Kyrkan är västerut

2008-03-27 @ 21:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0