Första veckan i huset

Bilder från inflyttningen


På bilderna kan ni se, förutom oss, Mattias mamma och pappa Tuija och Lars som hjälpte oss med flytten och med att städa ur lägenheten - tusen tack! Ni kan även se Maddes pappa, Sven-Erik, som hjälpte oss också med flytten.

Bilder från utflytten

Vad skönt att flytta ut ur lägenheten!

Bilder från veckan som gått

Bubba har acklimatiserat sig väldigt bra. Han har även hunnit slagits med grannkatten. Han gillar de låga fönstren och titta på utsikten och att det finns mer än ett rum att röra sig på =) Han har antagit övervåningen som hans rum. Vi har haft en hel del besökare, vilket är och har varit jätteskoj! Bland annat Johanna och HT samt Putte (se bilderna) Men många fler också, tack för besöket och välkomna åter!

Under veckan har vi hunnit tvätta alla fönster på utsidan, fått telefon och tv fixat (Tack Stefan!), rensat upp byggavfallshögen och dragit ut spik. Även försökt bygga upp sängen men det gick ju sådär. Vi har 160 cms sängstomme men underredesbalkarna eller vad man ska kalla dem var 180 cm... reklamera till Mio! Vi skulle få någon kompensation verkade det som och de riktiga kommer om en vecka. Har även hunnit med en kortare löprunda för att utforska trakterna, härligt område att springa i.

På tisdag får vi nog internet, vi har bara på låns i Kovland just nu. Vi har hittat några små fel som vi vill ha åtgärdade. Bland annat ett antal hål i fogen i badrummet och ett par andra grejer.

Kommentarer
Postat av: Emma

Äntligen bilder =) Ni får höra av er när det blir inflyttningsfest så vi kan planera lite för sundsvallsresa.. du vet ju hur det är när man ska till pappa och farmor och alla samtidigt ;P Måste vara ute i tid!



Ser ju ut som det blev jättebra med handfatet och underskåpet förresten! :D

2008-07-18 @ 10:36:46
Postat av: Anya

Hej!!

Vilket fint hus ni har, vi har nämligen ett likadant :) fast med lite andra tillval.. det ska bli kul o följa eran blogg..tyvärr har inte vi någon.. läste att ni köpt en för stor dusch..vi hade lite problem själva med att hitta en bra till d lilla badrummet.. å vi köpte en igloo dusch 90*80 som man kan fälla in dörrarna när man inte använder duschen om man vill.. vi köpte våran på bauhaus för 3000kr , dom har sådana erbjudande ibland...Lycka till med inflyttningen!!

2008-07-20 @ 15:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0