En varm sommardag på stranden

Denna vecka skulle ju ägnas åt packa, städa, rensa. Men när vi klev upp i morse var det ju kanonväder så efter en tur till huset och pratat med byggledaren så drog vi iväg till Tranviken! Tre timmar blev vi där ute, blåste inte så jättevarma vindar men det var ändå härligt.

Ikväll blev det lite mer inhandling på Clas Ohlson, vi springer där titt som tätt nu. En klädhänggarderob fick följa med hem. Har även hunnit med att tvätta fönster, ta ner tavlor, skruvar, monterat ner högtalare och lite annat smått och gott. Det är nog bara 2-3 timmars packande och grejande kvar. Sedan är det ju städningen också.



Av byggledaren fick vi svar på en del frågor vi hade om små fel vi hittat. De flesta goda besked men att de bara byggstädar och lämnar allt "finputs", det vill säga allt damm och skit på bänkar, fönster etc lämnar de efter sig. Då får vi alltså sluta med att städa i lägenheten och direkt börja städa i huset. Inte så kul men tydligen är det så det fungerar. Märkligt eftersom ingen som flyttar annars får ju lämna skitigt efter sig.

Bra var att vi får en rejäl hög med takpannor som reserv samt alla brädor som blivit över! En annan sak som är konstigt är att vi får själva måla över spikhuvudena som de spikat efter huset lämnat fabrik.

Mest positivt av allt var de bytt ut delar av golv och isolering på övervåningen där de märkt av lite fukt från regnincidenten vi skrivit om!

Kommentarer
Postat av: Emma

Var ju bra att de fixat där det blivit skadat!



Skönt med Tranis! Vi var också iväg men det vart mulet efter 1 timma ungefär så vi drog hem. Har lite ångest för att jag är så blek :P

2008-07-09 @ 12:48:18
Postat av: Madde

Emma: Ja det var skönt att höra. Usch vad synd då, vi hade riktigt bra väder där ute, idag är det ju piss igen så känns bra att vi passade på!

2008-07-09 @ 14:16:30
Postat av: Erika

Inget folk? Var ni på "riktiga" tranviken eller var ni nånstans i närheten? Eller var ni där på nån skum tid? :-)

2008-07-11 @ 13:59:36
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0