Varför finns den här bloggen?

Jo den finns för att vi ska förhoppningsvis bygga hus nästa år. Vi ska bygga en Villa Västervik från Smålandsvillan. På bilden nedan kan ni se en Villa Västervik. Dock har just den på den här bilden den omvända planlösningen jämfört med vad vi tänkt oss. Vi vill bygga i Kungsnäs, ca 8 km utanför Sundsvall. I inläggen tidigare har vi publicerat vår dagbok sedan vi var på första visningen som vi gick på "bara för att kika" och sedan blev till något väldigt stort projekt väldigt snabbt.

Vi heter Mattias och Madeleine. Vi bor idag i en etta på Södermalm i Sundsvall tillsammans med vår katt, Bubba. Mattias är 26 år och jobbar på Skandia. Madeleine är 23 år och jobbar på Nordea. I dag ägnar vi vår fritid mest åt träning - framförallt innebandy, styrketräning och spinning. Vi anar att det kan bli lite mindre av den varan när/om vårt fina hus är på plats ;) Men då lär vi få vår motion med allt som ska fixas.

19 december ska förhandsbeskedsansökan upp i byggnadsnämnden. Blir det ett positivt besked där ska vi köpa tomten 28 december. Sedan kommer hela processen med bygglov igång... Spännande, jätteroligt och jätteläskigt!

På den här bloggen kommer ni kunna följa vår resa... =)

image5

Här är planlösningen också, den "rättvänt", som vi vill ha den och tvärtom jämfört med bilden på huset ovan.
Övervårningen levereras oinredd så man kan göra vad man vill av den sen. Ledningar finns dock dragna upp så det är förberett för att göra badrum. Madeleine har en dröm om ett dressingroom i anslutning till badrum och sovrum på övervårningen i framtiden ;) Mattias har en dröm om ett sportrum... vi får väl se var vi hamnar innan det är klart ;P

image6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0